Servicii pentru angajatori

De mai mult de 10 ani ne-am specializat in domeniul achizitiilor, cunoscand cei mai buni profesionisti in domeniu, astfel incat, prin serviciile de recrutare va putem ajuta sa economisiti atat din punct de vedere financiar cat si al timpului petrecut pentru gasirea candidatului ideal.  Ajutam companiile sa identifice, sa testeze si sa recruteze acele talente care pot aduce valoare organizatiei si pot contribui la dezvoltarea ei. Implicarea noastra in procesul de selectie si recrutare presupune selectia, realizarea interviuri, testarea cunostintelor, prezentarea unei liste scurte, asistenta in luarea deciziei si mai ales in perioada post-angajare.

Servicii pentru candidati

Clientii nostri sunt mari companii multinationale care isi extind operatiunile in Romania. Companiile ofera un mediu de lucru prietenos si stimulant, avand oferte salariale atractive cu beneficii incluse. Noi venim in ajutorul candidatilor gasindu-le jobul care se potriveste cu ambitiile lor in cariera, punandu-i in contact cu cei mai buni angajatori de pe piata si cu cele mai interesante proiecte ale lor.

Fie ca esti in cautarea unui job, fie ca sunteti o companie in cautarea de talente ne puteti scrie pe adresa office@in-in.ro.