Violeta Simionescu

Violeta s-a alaturat echipei Bancii Mondiale ca si expert senior in achizitii in cadrul Directoratului General pentru Intreprinderi şi Industrie al Comisiei Europene, Directiei Generale Politica Regionala (DG REGIO)  si Guvernului Romaniei.  Ca si expert in schizitii, Violeta se ocupa de elaborarea strategiei pentru achizitii publice 2015-2020 si de transpunerea noilor Directive ale UE in legislatia romaneasca.

Violeta are o experienta in training de peste 12 ani, in domeniul achizitiilor, managementului proceselor si a proiectelor atat la nivel national cat si international.  Din 2007 Violeta este lector in cadrului programului de masterat cu specializarea “Managementul proiectelor si al programelor” al Universitatii din Viena Executive Academy si incepand cu 2012, devine trainer in cadrul centrelor de studii Chartered Institute of Procurement & Supply (CIPS) din Bucuresti: Universitatea Nationale de Aparare “Carol I” si Integrate Investment, precum si lector in cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

 

Victor Voicu

Din 2012 devine trainer CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”. Victor este trainer si expert in achizitii cu experienta de peste 12 ani, instruind angajati din cadrul mai multor organizatii de stat si private. In 2003 isi incepe colaborarea cu Banca Mondiala in calitate de expert in achizitii fiind implicat in proiecte precum “Elaborarea de proceduri de selectie pentru Agentia Globala de Administrare a Granturilor”,  elaborarea unui „Manual de Administrare a Contractelor” pentru proiectele finantate de Banca Mondiala in Vietnam, Uzbekistan si Kazakhstan. Din 2012 devine trainer CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”.

 

 

Florin Niculescu

Florin este inginer constructor specializat in proiecte de infrastructura, cu o experienta indelungata in pregatirea de documentatii de licitatie si in evaluarea ofertelor, fiind implicat in procesul de atribuire a numeroase contracte de servicii, lucrari si bunuri, incluzind asistarea clientului in finalizarea negocierilor in vederea semnarea contractului. Expertiza sa include asistenta pentru implementarea si administrarea contractelor, in urma utilizarii intensive a Conditiilor de Contract FIDIC in  implementarea a diverse tipuri de de lucrari, de la diversela faze de proiectare, supervizare si receptie a lucrarilor. In afara de experienta acumulata in Romania, Florin a lucrat in proiecte derulate in tari precum Rusia, Franta, Marea Britanie, Turcia, Estonia, Croatia si Muntenegru. In 2012 devine trainer CIPS (Chartered Institute of Procurement & Supply) in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”.

 

 

 Anca Florea

Anca are o experienta de peste 12 ani in achizitii si logistica, pe pozitii de expert achizitii, manager departament logistica, achizitii si contractare in industrii precum Telecom, IT, Consultanta. In plus, Anca a fost implicata in proiecte precum modernizarea lantului de aprovizionare,  dezvoltarea unui nou departament de infrastructura logistica, dezvoltarea proceselor si procedurilor privind sfera achiztitiilor si a logisticii, etc., in coorporatii multinationale. Anca Florea a absolvit masterul de “Comunicare si relatii publice” din cadrul Universitatii “David Ogilvy”  iar din 2015 este trainer CIPS in cadrul centrului de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” si Integrate Investment.