Centrul de examinare CIPS Universitatea Nationala de Aparare Carol I (UNAP), fondat in 2012 de catre UNAP, Integrate Investment si Charles Kendall Group, este gazda derularii examenelor CIPS incepand cu Nivelul 2 si terminand cu Nivelul 6. Daca esti un student self-study poti alege sa sustii examenele in cadrul centrului nostru, pana acum peste 100 de studenti alegandu-ne deja.

Examenele au loc in cadrul Universitatii Nationale de Aparare Carol I, Soseaua Panduri nr. 68-72 intr-o zona centrala si usor accesibila cu mijoloacele de transport in comun (statia de metrou Eroilor).

Examenele sunt scris, pe suport hartie (paper based) si au loc in trei sesiuni – mai, iulie si noiembrie – in fiecare an. Rezultatele sunt disponibile dupa aproximativ 3 luni si in cazul in care rezultatul este negativ studentii pot sustine si in sesiunile urmatoare examenele pe care nu le-au trecut.

Asigurati-va ca ati parcurs regulile CIPS privind examinarea si ca aveti asupra voastra in ziua examinarii actul de identitate, pix sau stilou.

Studentii care necesita conditii speciale privind atat accesul in cladire cat si asistenta in timpul sustinerii examenului (citit, scris si/sau transcris) sunt invitati sa ne contacteze pentru a putea veni in intampinarea nevoilor acestora.

Pentru mai multe informatii legate de modalitatea de derulare a examenelor CIPS (paper based) accesati acest link.

Nu uita ca incepand cu 2019 modalitatea de examinare se va modifica. Fii la curent cu noutatile CIPS.

Suna Mesaj